Treceți la conținutul principal

ADMIRAȚI DRAGOSTEA PENTRU NATURĂ LA ECOCOSTEL

Ori de câte ori vă opriți lângă Cahul în timp ce călătoriți în Moldova, nimic nu poate fi mai bun decât locația EcoCostel. Vă va oferi o experiență uimitoare și extrem de relaxantă. Mediul prietenos din această zonă rurală sporește dragostea față de natură. Nativii sunt foarte prietenoși și adoră să primească vizitatori. Constantin oferă o mulțime de lucruri, inclusiv legume proaspete, mâncare tradițională și experiențe unice.

Esența pură a vieții satului poate fi simțită și savurată astfel încât să transforme total agitația urbană într-o minte calmă și proaspătă. Există o grădină imensă plină de o varietate de plantații și activități precum grătar și zonă de relaxare cu o vedere minunată a viței de vie. Acest loc este perfect pentru relațiile interculturale, deoarece toți vizitatorii au acces la grădină și zonă de relaxare, unde își pot face schimb de idei și experiențe de viață. În imitația vieții urbane de astăzi, alimentele organice și pure sunt dorite.


Casa de oaspe
ți EcoCostel este exact o înfrumusețare a frumosului naturii din satul Roșu, care se află la aproape trei kilometri distanță de Cahul. Aerul curat pur, mâncarea organică și cerul albastru sporesc farmecul unui sejur în această destinație. Este ușor accesibil cu transportul local care duce oamenii în locuri din apropiere, cum ar fi piețe, salon, bancomate etc. Viața nativă a satului este în sine o atracție. Oamenii își păstrează casele bine decorate, colorate și înconjurate de plantații. De asemenea, fac vin acasă, pe care le place să-l împartă cu oaspeții lor.

Un alt farmec al acestui loc este proprietarul său Constantin, care este o persoană extrem de prietenoasă. El nu numai că ajută vizitatorii să se bucure, ci îi îndrumă și despre locurile de vizitat. Fiind originar din acest loc, el cunoaște toate specialitățile. Mâncarea la EcoCostel este o reprezentare completă a pasiunii lui Constantin. El întâmpină cu căldură pe fiecare oaspete și interacționează ca o familie. El poate vorbi diferite limbi datorită faptului că creează cu ușurință relații excelente cu fiecare vizitator.

Roșu este locul care oferă culoarea și seninătatea fiecărui anotimp pe o floare plină. Verile arată frumusețea verdelui care începe să strălucească sub lumina soarelui auriu. Aici simți natura ca pe familia ta ce crește scânteia de atracție. Iarna dă frisoane funky din cauza zăpezii și a amenajării teritoriului fascinant. Primăvara este întotdeauna prințesa anului și când te afli într-un loc ca al lui Constantin devine mai colorată. Culorile și parfumurile vibrante sporesc mai mult dragostea acestui loc. Toamna este de obicei sezonul de recoltare datorită căruia oferă și activitate pentru a nu ne plictisi.


Cahul este al treilea oraș ca mărime din Moldova, dar mediul este foarte calm și liniștit. Există o mulțime de locuri de divertisment, inclusiv parcuri, muzee, stadion de fotbal, lac, teatru și centru cultural. Diferite evenimente sunt organizate tot anul, cum ar fi concerte, întâlniri, expoziții și sărbători ocazionale. Festivalul de muzică tradițională și dans White Nymphea este organizat anual în Cahul, unde vin turiști din întreaga lume. Cel mai renumit centru spa din Moldova se află în Cahul, care oferă proceduri cu apă vindecătoare și alte servicii.

Lui Constantin îi place să-i îndrume pe oameni despre toate aceste lucruri pentru a-le face călătoria mai memorabilă. Uneori îi însoțește pe vizitatori în diferite locuri, excursii cu trenul și vizitând diferite sate din regiune. De asemenea, își duce oaspeții la locul unchiului său, care se află în Slobozia Mare. Întreaga călătorie rămâne frumoasă din cauza peisajului natural. Călătoria cu trenul este cea mai bună opțiune de experimentat în acest scop.


În afară de autobuze și trenuri, există o altă opțiune de a face o excursie interesantă la țară, prin ciclism. Oamenii care locuiesc în sat interacționează în continuare cu turistul care vizitează casa de oaspeți
 EcoCostel. Uneori, ei fac cu mâna sau invită să stea în grădină și să ofere un pahar cu vin de casă. Vizitatorii se pot bucura și de drumeții sau pot juca jocuri.

Mobilierul de exterior din lemn arată perfect sub copacul din imensa grădina EcoCostel. Este o grădină organică perfectă, care este creată cu multă dăruire și dragoste pentru a face vizitatorii să devină o parte din ea. EcoCostel este locul care îi face pe oameni să se îndrăgostească de el, totul din cauza lui Constantin și a dragostei sale pentru natură și stilul de viață pur și simplu natural. Este o casă completă cu bucătărie complet utilată, baie modernă, saună, zonă comună de relaxare cu televizor, telefon și Wi-Fi gratuit. Cel mai interesant lucru este că nu trebuie să vă lăsați animalele de companie acasă, pur și simplu discutați cu proprietarul, deoarece unele animale de companie sunt permise. Taxele sunt foarte rezonabile pentru servicii și facilități. Este ușor accesibil de către fiecare vizitator.

Constantin îi întâmpină pe toți cu un zâmbet și îi poftește să viziteze frumosul sat. Totul este întreținut perfect de la mâncare la fiecare nevoie a casei. Toată lumea trăiește aici ca o familie. Acest loc lasă o amprentă foarte profundă în memoria vizitatorilor săi, ceea ce îi face să viziteze din nou. Constantin este prietenul perfect pentru călătorii în Moldova.


Rezervați-vă odaia și cina la EcoCostel pe pagina ContactÎți mulțumesc pentru interes! Serviciile noastre nu sunt taxate, dar este binevenit un sprijin cu o donație. Îți mulțumesc pentru interes!

Apreciați-ne și urmați-ne pe rețelele sociale!
Pagina fanilor Facebook și Instagram

Susțineți-ne cu o donație! Paypal

BLOG  |  ECOTURISM  |  PROIECT ECO  |  VLOG  |  PERMACULTURA  |  CĂLĂTORIA MEA  |  AJUTAND  |  CONTACT  |  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

PREZENTARE PERMACULTURA

Seminar despre Permacultur ă Am fost la Eco-Village Moldova unde am împărtășit timp de o oră experiența și descoperirile în domeniul Permaculturii în propria grădină. Am fost bucuros să răspund la toate întrebările legate de acest subiect. Îmi place să lucrez în colaborare cu natura, mai ales că acest lucru ne poate face viața autosuficientă și durabilă. PRIMĂVARA Primavara in a grădina cu permacultură va fi întotdeauna mai frumoasă și mai plină de natură. Diferența este ușor de recunoscut. Grădina mea este plină de diversitate organică, pomi fructiferi, tufișuri, ierburi, de asemenea, tot solul este acoperit cu fîn, frunziș sau paie care imită mediul natural. În partea stângă, există un teren deschis vizibil, deșert agricol așa cum îl numesc astăzi. Aceasta este marea diferență între grădina cu Permacultură și grădina administrată în mod tradițional. Știm că numai într-o grădină cu Permacultură viața biologică și solul fertil vor fi din ce în ce mai bune în fiecare an, acesta este mod

VLOG - PERMACULTURA IN MOLDOVA LA ECOCOSTEL

Vlog - Permacultura în Moldova Grădina EcoCostel este situată pe același teren al pensiunii EcoCostel, în partea de sud a Moldovei, lângă orașul Cahul, în satul Roșu.  Proprietarul Constantin este pasionat de Permacultură, o metodă de grădinărit durabilă, unde are o grădină frumoasă în care cresc o varietate de plante, ierburi, pomi fructiferi, tufișuri de fructe de pădure.  Această grădină locală oferă o varietate de semințe organice sau semințe de moștenire, rădăcini de plante și flori, tufe tinere și pomi fructiferi.  Constantin, oferă cursuri online și offline folosind metode practice cu exemple.  Veți învăța tot ce aveți nevoie pentru a începe o grădină de la zero, folosind, de asemenea, minimum de timp și resurse.  Metodele pe care le veți descoperi aici sunt naturale și simple, luate din principiile și natura Permaculturii.  În ultimii 9 ani, Constantin a experimentat și a învățat despre grădinăritul ecologic și viața durabilă, astfel că a dobândit atât de multe cunoștințe, iar

AGRICULTORUL VIITORULUI ESTE IN SATUL ROSU

UNIC / Este tânăr, cunoaște limbi străine și repară calculatoare, însă „ascunde” o adevărată comoară în spatele casei, care i-ar face invidioși pe mulți dintre carieriști sau marii businessmeni. Constantin Furtuna din satul Roșu, raionul Cahul, pare la prima vedere un tânăr care nu s-ar deosebi în mulțime, însă când vine mai aproape și începe să vorbească „te scutură” de tot ce-i negativ și stresant și te face să vezi și să înțelegi viața altfel. Nu i se șterge nicio clipă de pe chip zâmbetul, iar fiecare gest transmite o poftă incomensurabilă de viață. A descoperit acasă o altfel de agricultură Spune că s-a simțit mereu contopit cu natura și a venit să studieze ecologia în capitală „pentru a întinde o mână de ajutor celei care ne ține în viață”. „Natura este în pericol din cauză că omul își dorește tot mai multe de la ea fără să-i pese că ea poate oferi lucruri cu mult mai frumoase, dacă nu ar fi hărțuită. Am renunțat la facultate, pentru că nu era ceea ce am așteptat. În 2012, am rev