Treceți la conținutul principal

SAUNA DE LA ECOCOSTEL

Vizitatorilor la EcoCostel le place să utilizeze sauna în timpul iernii pentru a se încălzi și a face iarna mai plăcută, îmbunătățindu-și în același timp sănătatea. La EcoCostel, acest lucru poate deveni posibil cu ajutorul lui Constantin. El folosește sauna tradițională finlandeză adesea din motive de sănătate, ajută la îmbunătățirea sistemului nostru imunitar, ne curăță corpul de toxine, îmbunătățește circulația și, ca un beneficiu suplimentar, pielea devine moale și tânără. 

Majoritatea oaspeților la EcoCostel în timpul iernii sunt încântați să adauge acest serviciu la șederea lor, deoarece proprietarul oferă servicii care nu sunt taxate, dar este binevenit un sprijin cu o donație. Sauna poate fi utilizată tot timpul anului, nu numai iarna. Beneficiile pentru sănătate sunt aceleași indiferent dacă folosiți sauna primăvara, vara sau toamna. Există întotdeauna un moment special pentru o saună!Interiorul saunei tradiționale finlandeze este realizat din lemn de pin pe pereți și tavan. Podelele și scaunele sunt realizate din lemn de tei natural cu detalii din cireș. Diferitele nuanțe de roșu de la cireș și albul de tei, împreună cu iluminarea slabă oferă o atmosferă relaxantă.

Mai multe informații: Soba marca finlandeză este încălzită numai cu lemn din salcâm și pomi fructiferi. În timp ce vă aflați în saună, focul va fi văzut prin ușa de sticlă a sobei. Sunetul relaxant al arderii lemnului face din aceasta o experiență senzorială. Proprietarul poate furniza infuzii de plante sau uleiuri esențiale diluate în apă pentru a se vărsa pe rocile vulcanice, situate deasupra sobei pentru a elibera arome plăcute care au și beneficii pentru sănătate, precum ajutarea la eliminarea toxinelor, curățarea plămânilor și îmbunătățirea sistemului respirator. Este mai bun decât orice parfum din lume, deoarece pielea ta va absorbi mirosul și apoi îl va elibera. O mătură din ramuri tinere cu frunze, de stejar sau mesteacăn înmuiate în apă fierbinte poate fi folosită pentru a masa pielea oferind o atingere caldă relaxantă.

Toți oaspeții vor primi gratuit infuzii de plante, preparat de Constantin cu ierburi culese din grădina sa. Oaspeții vor primi un prosop și o pălărie de saună pentru a proteja capul de căldură. Sauna are o capacitate maximă de patru persoane. Timpul de utilizare recomandat este de două ore.


Recomandări și preț: Serviciile noastre nu sunt taxate, dar este binevenit un sprijin cu o donație. Sauna poate fi utilizată simultan de maximum 4 persoane, este inclus și infuzii de plante. Nu mâncați o masă grea înainte și după utilizarea saunei. Sucurile de fructe proaspete sunt binevenite. Vor asigura o hidratare atât de necesară. Evitați consumul de băuturi alcoolice înainte și după utilizarea saunei. Consultați-vă medicul dacă aveți probleme de sănătate (cum ar fi hipertensiunea arterială) înainte de a utiliza sauna.


Rezervați-vă camera la EcoCostel din pagina Contact. Îți mulțumesc pentru interes!

BLOG  |  ECOTURISM  |  PROIECT ECO  |  VLOG  |  PERMACULTURA  |  CĂLĂTORIA MEA  |  AJUTAND  |  CONTACT  |  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

PREZENTARE PERMACULTURA

Seminar despre Permacultur ă Am fost la Eco-Village Moldova unde am împărtășit timp de o oră experiența și descoperirile în domeniul Permaculturii în propria grădină. Am fost bucuros să răspund la toate întrebările legate de acest subiect. Îmi place să lucrez în colaborare cu natura, mai ales că acest lucru ne poate face viața autosuficientă și durabilă. PRIMĂVARA Primavara in a grădina cu permacultură va fi întotdeauna mai frumoasă și mai plină de natură. Diferența este ușor de recunoscut. Grădina mea este plină de diversitate organică, pomi fructiferi, tufișuri, ierburi, de asemenea, tot solul este acoperit cu fîn, frunziș sau paie care imită mediul natural. În partea stângă, există un teren deschis vizibil, deșert agricol așa cum îl numesc astăzi. Aceasta este marea diferență între grădina cu Permacultură și grădina administrată în mod tradițional. Știm că numai într-o grădină cu Permacultură viața biologică și solul fertil vor fi din ce în ce mai bune în fiecare an, acesta este mod

VLOG - PERMACULTURA IN MOLDOVA LA ECOCOSTEL

Vlog - Permacultura în Moldova Grădina EcoCostel este situată pe același teren al pensiunii EcoCostel, în partea de sud a Moldovei, lângă orașul Cahul, în satul Roșu.  Proprietarul Constantin este pasionat de Permacultură, o metodă de grădinărit durabilă, unde are o grădină frumoasă în care cresc o varietate de plante, ierburi, pomi fructiferi, tufișuri de fructe de pădure.  Această grădină locală oferă o varietate de semințe organice sau semințe de moștenire, rădăcini de plante și flori, tufe tinere și pomi fructiferi.  Constantin, oferă cursuri online și offline folosind metode practice cu exemple.  Veți învăța tot ce aveți nevoie pentru a începe o grădină de la zero, folosind, de asemenea, minimum de timp și resurse.  Metodele pe care le veți descoperi aici sunt naturale și simple, luate din principiile și natura Permaculturii.  În ultimii 9 ani, Constantin a experimentat și a învățat despre grădinăritul ecologic și viața durabilă, astfel că a dobândit atât de multe cunoștințe, iar

AGRICULTORUL VIITORULUI ESTE IN SATUL ROSU

UNIC / Este tânăr, cunoaște limbi străine și repară calculatoare, însă „ascunde” o adevărată comoară în spatele casei, care i-ar face invidioși pe mulți dintre carieriști sau marii businessmeni. Constantin Furtuna din satul Roșu, raionul Cahul, pare la prima vedere un tânăr care nu s-ar deosebi în mulțime, însă când vine mai aproape și începe să vorbească „te scutură” de tot ce-i negativ și stresant și te face să vezi și să înțelegi viața altfel. Nu i se șterge nicio clipă de pe chip zâmbetul, iar fiecare gest transmite o poftă incomensurabilă de viață. A descoperit acasă o altfel de agricultură Spune că s-a simțit mereu contopit cu natura și a venit să studieze ecologia în capitală „pentru a întinde o mână de ajutor celei care ne ține în viață”. „Natura este în pericol din cauză că omul își dorește tot mai multe de la ea fără să-i pese că ea poate oferi lucruri cu mult mai frumoase, dacă nu ar fi hărțuită. Am renunțat la facultate, pentru că nu era ceea ce am așteptat. În 2012, am rev