Treceți la conținutul principal

PROIECT ECO

Cu câțiva ani în urmă am decis să mă angajez într-o călătorie interesantă a vieții și deja câțiva ani de experimentare și învățare la scară mică, cred că este timpul să fac un proiect ecologic mai mare. În ultimii ani am adunat o parte de12% din suma totală care este necesară pentru proiectul ecologic și cu o parte din aceasta voi cumpăra o bucată de pământ mai mare în satul Roșu în care locuiesc, iar aici voi planta livada-grădină. Cu crearea acestei pagini doresc să găsesc oameni și viitori prieteni care să-mi poată sprijini proiectul pentru a avea un început bun și investiții financiare.Începând cu creșterea acolo a unei păduri alimentare / grădină forestieră. Proiectul va dura mulți ani și fiecare sprijin pe care îl pot obține va fi un mare ajutor și un bilet pentru dvs. ca viitor vizitator și client al produselor noastre Eco și al serviciilor noastre de agroturism. Scopul final este de a crea o grădină forestieră - livada-grădină pe 5 ha / grădină experimentală și pepinieră utilizând metode de permacultură în producerea fructelor, fructelor de pădure, legumelor, ierburilor, nucilor, mierii, ciupercilor și o varietate de semințe organice, semințe de moștenire, rădăcini de plante și flori, tufișuri tinere și (semințe de) pomi fructiferi.

Și să creez o grădină de permacultură experimentală cu spații deschise, cu posibilități mari în zona de ecoturism pentru cei care doresc să învețe în practică și să vadă acest proiect ca un exemplu real, unde voi oferi cazare, drumeții, ciclism, excursii la sat, terasă în natură și grădină, zonă de jocuri, zonă de camping, saună. Înțeleg importanța durabilității în stilul nostru de viață și respectul pentru mediu și animale și sper ca mai mulți oameni să se alăture acestui mod de viață.

Plănuiesc ca la sfârșitul acestui an din 2021 să fie posibilă începerea primei plantații și cu ajutorul voluntarilor care sunt bineveniți să mi se alăture oricând, în același timp înregistrând experiența mea pentru a fi împărtășită pe canalul youtube Eco Costel.


Plan bugetar:

1. Prima sumă de 25% din bugetul pe care îl colectez de donații sunt necesare pentru a cumpăra 5 hectare de teren și a planta materiale precum copaci tineri, tufișuri, varietate de semințe la sfirsitul acestui an.

2. A doua sumă, 25% din bugetul pe care îl colectez de donații sunt necesare pentru a plăti lucrări tehnice / serviciu tractor, creând terase pentru grădină și zonă de camping, săpând și colectoare pentru apa de ploaie.

3. A treia sumă, 25% din bugetul pe care îl colectez de donații sunt necesare pentru materiale pentru construirea de sere și cumpărarea tuturor uneltelor mici de teren pentru lucru (de exemplu, pompă electrică, generator sau panouri solare ...).

4. A patra sumă 25% din bugetul pe care îl colectez de donații sunt necesare pentru a cumpăra materiale pentru construirea unei case ecologice mici și a unei saune este planificat pentru o perioada mai indelungata 2025.

Bugetul total aproximativ este de 75 000 de euro.

Am nevoie de ajutorul tău! 

Pentru sprijin mai mare decât 500 euro, vă rugăm să  contactați la WhatsApp / mob +37369072674 sau ecocostell @ gmail. com

Sprijinindu-mă cu donații pentru crearea acestui proiect Eco pe termen lung, vă voi oferi gratuit orice serviciu și produs care va fi disponibil atunci când vizitați acest loc (sau pot trimite în orice oraș din R. Moldova).

Colaborarea viitoare este întotdeauna binevenită și cu noi membri ai echipei!

Veți fi o persoană foarte importantă în acest proiect și pentru asta vă mulțumesc anticipat!Constantin s-a născut în orașul Cahul din sudul Moldovei și intenționează să cumpere terenurile unde vor fi create grădina forestieră / grădina experimentală / livada pe baza conceptelor de permacultură și agroecologie din sudul Moldovei .

Câștigarea experienței și practicarea în ultimii ani a turismului durabil / ecoturismului fiind pasionat de viața durabilă și permacultură . Un om uimitor de intuitiv pe care mulți îl văd ca un Vindecător și Naturalist văzut de departe, de asemenea, personalitate simplă și bună a inimii. Constantin vede un mare potențial în societatea locală atunci când oamenii încep să lucreze împreună pentru a atinge un scop mai mare.

Acest articol este un plan general al proiectului meu Eco, care în timp va fi actualizat și îmbunătățit.

Vă mulțumim pentru atenție!


Constantin: Perma Culturist, Naturalist, Ghid Ecoturistic.

Cuvinte cheie: grădină forestieră, fermă ecologică, grădină ecologică, permacultură, grădină experimentală, livada, ecoturism, agroturism, pădure alimentară, naturalist, medicină vegetală, plante medicinale, viață durabilă.


Serviciile noastre nu sunt taxate, dar este binevenit un sprijin cu o donație.

Apreciați-ne și urmați-ne pe rețelele sociale!
Pagina fanilor Facebook și Instagram

Susțineți-ne cu o donație! Paypal
Îți mulțumesc pentru interes!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

PREZENTARE PERMACULTURA

Seminar despre Permacultur ă Am fost la Eco-Village Moldova unde am împărtășit timp de o oră experiența și descoperirile în domeniul Permaculturii în propria grădină. Am fost bucuros să răspund la toate întrebările legate de acest subiect. Îmi place să lucrez în colaborare cu natura, mai ales că acest lucru ne poate face viața autosuficientă și durabilă. PRIMĂVARA Primavara in a grădina cu permacultură va fi întotdeauna mai frumoasă și mai plină de natură. Diferența este ușor de recunoscut. Grădina mea este plină de diversitate organică, pomi fructiferi, tufișuri, ierburi, de asemenea, tot solul este acoperit cu fîn, frunziș sau paie care imită mediul natural. În partea stângă, există un teren deschis vizibil, deșert agricol așa cum îl numesc astăzi. Aceasta este marea diferență între grădina cu Permacultură și grădina administrată în mod tradițional. Știm că numai într-o grădină cu Permacultură viața biologică și solul fertil vor fi din ce în ce mai bune în fiecare an, acesta este mod

VLOG - PERMACULTURA IN MOLDOVA LA ECOCOSTEL

Vlog - Permacultura în Moldova Grădina EcoCostel este situată pe același teren al pensiunii EcoCostel, în partea de sud a Moldovei, lângă orașul Cahul, în satul Roșu.  Proprietarul Constantin este pasionat de Permacultură, o metodă de grădinărit durabilă, unde are o grădină frumoasă în care cresc o varietate de plante, ierburi, pomi fructiferi, tufișuri de fructe de pădure.  Această grădină locală oferă o varietate de semințe organice sau semințe de moștenire, rădăcini de plante și flori, tufe tinere și pomi fructiferi.  Constantin, oferă cursuri online și offline folosind metode practice cu exemple.  Veți învăța tot ce aveți nevoie pentru a începe o grădină de la zero, folosind, de asemenea, minimum de timp și resurse.  Metodele pe care le veți descoperi aici sunt naturale și simple, luate din principiile și natura Permaculturii.  În ultimii 9 ani, Constantin a experimentat și a învățat despre grădinăritul ecologic și viața durabilă, astfel că a dobândit atât de multe cunoștințe, iar

AGRICULTORUL VIITORULUI ESTE IN SATUL ROSU

UNIC / Este tânăr, cunoaște limbi străine și repară calculatoare, însă „ascunde” o adevărată comoară în spatele casei, care i-ar face invidioși pe mulți dintre carieriști sau marii businessmeni. Constantin Furtuna din satul Roșu, raionul Cahul, pare la prima vedere un tânăr care nu s-ar deosebi în mulțime, însă când vine mai aproape și începe să vorbească „te scutură” de tot ce-i negativ și stresant și te face să vezi și să înțelegi viața altfel. Nu i se șterge nicio clipă de pe chip zâmbetul, iar fiecare gest transmite o poftă incomensurabilă de viață. A descoperit acasă o altfel de agricultură Spune că s-a simțit mereu contopit cu natura și a venit să studieze ecologia în capitală „pentru a întinde o mână de ajutor celei care ne ține în viață”. „Natura este în pericol din cauză că omul își dorește tot mai multe de la ea fără să-i pese că ea poate oferi lucruri cu mult mai frumoase, dacă nu ar fi hărțuită. Am renunțat la facultate, pentru că nu era ceea ce am așteptat. În 2012, am rev